BLACK FRIDAAAYYY GEBRUIK DE CODE "IDESERVETHIS" OM DE !!HELE!! COLLECTIE TE SHOPPEN MET 20% KORTING // GRATIS VERZENDING VANAF 50EURO!
Glam
  • image

    Always be glam babe

Hi Glambabe!

Wat leuk dat je je weg naar mijn webshop hebt gevonden. :-D
Daar hangt een leuke geschiedenis aan vast! Ben je benieuwd?

Mijn grootste passie zijn juwelen. Al vond ik het zelf heel moeilijk om kwaliteitsvolle, budget vriendelijke en allergievrije juwelen te vinden. Is dat laatste herkenbaar? Dat snap ik als geen ander, maar wie zoekt die vindt!
Zo ben ik terecht gekomen bij mijn juweeltjes die vervaardigd zijn uit roestvrijstaal en dus compleet nickelvrij zijn. 
Bovendien verkleuren ze absoluut niet! Prijs-kwaliteit zijn ze de absolute top! And I love that! Alle ingrediënten waren aanwezig om mijn eigen droomwinkel op te richten in hartje Tremelo: Glam 3120. 

Al snel kwam er kleding bij en accessoires. YAAAY 
Ik hou van goeie basics die je kan mix and matchen. In de zomer gooi ik er graag een Ibiza boho stijltje tussen, kwestie van wat afwisseling ;-)
Voor ik het wist had ik een volwaardige winkel opgebouwd met alles wat ons oogjes maar kunnen begeren. #blingonfleek
Omdat ik graag iedereen help (en ook mensen die niet altijd tijd hebben om naar Tremelo te komen), was de stap naar een extra webshop easy peasy!

Ik ben het gewend om mijn klanten persoonlijk en oprecht te begeleiden in mijn winkel wat op de webshop minder makkelijk kan. Daarom wil ik echt wel meegeven dat als je over een product twijfelt i.v.m. het model, de maat, de kleur of wat dan ook, contacteer me, via Instagram of WhatsApp (0488675611) en ik help je super graag verder.

Mijn grootste voldoening haal ik uit het feit dat jij je gelukkig voelt met je aankoop, so do not hesitate glambabe! Veel plezier tijdens het shoppen hier ;-)